Assortiment

Wij bieden een breed scala aan producten voor Tuin & Terras

Een kwalitatief goed product
voor een eerlijke prijs!

Keramische tegels

Keramische tegels 

Keramische tegels zijn gebakken tegels en hebben hierdoor een harde oppervlak, hierdoor zijn de tegels slijtvast, kleurvast en zéér onderhoudsvriendelijk. Daardoor is keramiek zo populair geworden de laatste 4 jaar. Fabrikanten van binnenvloer tegels hadden weinig werk meer door de crisis. Ze nadenken om keramische tegels ook buiten toe te passen. Dit bleek een succesvolle formule te zijn, want in 4 jaar zijn keramische tegel ontzetten populair geworden.

Ga terug

Wat is er dan zo bijzonder aan een keramische tegel? 

Waarom zou u nu moeten kiezen voor een keramische tegel? Het antwoord is simpel. Een keramische tegel is onderhoudsvriendelijk en verkleurd niet. Deze twee redenen staan bovenaan het wensenlijstje van bijna alle particulieren. Omdat een keramische tegel hard gebakken is, is de toplaag compleet gesloten. Mos en algen kunnen dan alleen op de toplaag gaan zitten van de tegel, maar kunnen zich niet gaan hechten. Dit in tegenstelling tot veel betontegels. Daardoor kunt u eenvoudig uw terras schoonmaken. 

Keramiek op beton

U zult nu wel denken waar blijft dat addertje onder het gras? Een keramische tegel van 2 cm dik, kunt u niet straten op een los zandbed. U moet de ondergrond gaan verstevigen. Deze onderlaag is vrij duur en kost veel tijd voor de legger. Daarom hebben we sinds een aantal jaar keramiek op beton bedacht. Deze tegel kun je straten op een gestabiliseerd zandbed. Deze tegel leg je net zo makkelijk als een betontegel met de voordelen van een keramische tegel. Ideaal!