Onze medewerkers

Openingstijden

Ma - Do: 7.00-17.30
Vr: 7.00-17.00
Za: 8.00-12.00

Westland

Grote Achterweg 1
2671 LP Naaldwijk
0174639080

Medewerkers Tuin & Terras Westland

Robin | robin@tuinenterraswestland.nl

Robin houdt zich voornamelijk bezig met de inkoop van de materialen en het contact met de vaste afnemers (hoveniers en aannemers).

“Dit werk is mij met de paplepel ingegoten, voorheen had mijn vader 35 jaar lang een hoveniersbedrijf onder zijn hoede, hierdoor ben ik al vanaf kleins af aan met dit werk verbonden.

Iedere dag is weer een nieuwe uitdaging je weet nooit hoe een dag gaat verlopen, wie er komt of wat er weggaat. Ik vind het belangrijk dat een klant een kwalitatief goed product tegen een eerlijke prijs koopt”.

Roy | roy@tuinenterraswestland.nl

Roy is vrijwel altijd in de modellentuin en op het buitenterrein aanwezig. Hij adviseert klanten in de modellentuin, maakt offertes, helpt met laden en lossen van klanten en leveranciers en doet tevens een gedeelte van de inkoop.

“Sinds begin 2010 werk ik bij Tuin & Terras en het bevalt me prima. Je bent lekker buiten en binnen bezig en hebt nauw contact met de klanten en leveranciers, dat is erg afwisselend.

Voorheen ben ik timmerman en accountmanager geweest, hierdoor heb ik voldoende ervaring in de technische en verkoopkundige kant van tuinmaterialen”.

Arthur | arthur@tuinenterraswestland.nl

Arthur organiseert het transport en is veelzijdig inzetbaar. Hij ondersteunt zijn collega's waar nodig, het adviseren van klanten, laden en lossen, bijspringen op de vrachtwagen alles komt hem voorbij.

"Vooral de afwisseling in het werk is erg leuk; dan ben ik weer bij een klant, dan weer help ik op de zaak. In de showtuin, hier adviseer ik de klanten bij het kiezen van de juiste tuinmaterialen en stel ik offertes op”.

“Ik werk hier nu alweer sinds 2008, ik kwam hier in het begin een paar dagen helpen, vooral zaterdags en in de schoolvakantie, en ben toen eigenlijk blijven hangen. Ja, ik heb het zeker naar mijn zin. Hiervoor heb ik de hoveniersopleiding voltooid en een aantal jaren meegewerkt bij een hoveniersbedrijf. Hierdoor heb ik veel kennis over de verwerking van het grote assortiment materialen wat er tegenwoordig bestaat”.

Rick 

Rick is voornamelijk op het buitenterrein aanwezig. Hij zorgt dat de bestellingen van klanten worden klaargezet en helpt klanten met het laden en lossen van materialen.

“Ik ben hier sinds november '18 aan het werk en het bevalt mij zeer goed. Ik ben lekker buiten bezig en kan met veel plezier klanten helpen”.

Mark 

Mark is chauffeur bij Tuin & Terras. Hij bezorgt op aantal vaste dagen onze materialen en zorgt dat de materialen netjes bij de klant worden afgeleverd.

“Voorheen heb ik altijd een eigen hoveniersbedrijf gehad, ik zit dus al jaren in het vak. Op de dagen dat ik niet op de wagen zit, help ik nog bij een hovenier. Hierdoor heb ik genoeg kennis van de materialen zelf en helpt mij dit zeker met het laden en lossen van de materialen bij de klanten”.

Job | job@tuinenterraswestland.nl

Job is bijna altijd in het kantoor aanwezig. Hij beantwoord vragen over de telefoon en helpt klanten in het verkoopkantoor.

“Ik werk hier nu sinds maart 2019 en ben lekker bezig. Door het helpen van klanten, het op orde houden van de winkel en het afhandelen van het werk op kantoor, heb ik elke dag weer wat nieuws te doen.

Ik kijk ernaar uit om hier een mooie ervaring op te mogen doen”.