Onze medewerkers

Openingstijden

Ma - Do: 7.00-17.30
Vr: 7.00-17.00
Za: 8.00-16.00

Westland

Grote Achterweg 1
2671 LP Naaldwijk
0174639080

Medewerkers Tuin & Terras Westland

Robin | robin@tuinenterraswestland.nl

Robin houdt zich voornamelijk bezig met de inkoop van de materialen en het contact met de vaste afnemers (hoveniers en aannemers).

“Dit werk is mij met de paplepel ingegoten, voorheen had mijn vader 35 jaar lang een hoveniersbedrijf onder zijn hoede, hierdoor ben ik al vanaf kleins af aan met dit werk verbonden.

Iedere dag is weer een nieuwe uitdaging je weet nooit hoe een dag gaat verlopen, wie er komt of wat er weggaat. Ik vind het belangrijk dat een klant een kwalitatief goed product tegen een eerlijke prijs koopt”.

Roy | roy@tuinenterraswestland.nl

Roy is vrijwel altijd in de modellentuin en op het buitenterrein aanwezig. Hij adviseert klanten in de modellentuin, maakt offertes, helpt met laden en lossen van klanten en leveranciers en doet tevens een gedeelte van de inkoop.

“Sinds begin 2010 werk ik bij Tuin & Terras en het bevalt me prima. Je bent lekker buiten en binnen bezig en hebt nauw contact met de klanten en leveranciers, dat is erg afwisselend.

Voorheen ben ik timmerman en accountmanager geweest, hierdoor heb ik voldoende ervaring in de technische en verkoopkundige kant van tuinmaterialen”.

Arthur | arthur@tuinenterraswestland.nl

Arthur bezorgd de materialen bij de klant.
“Naar particulieren of hoveniers. Vooral de afwisseling in het werk is erg leuk; dan ben ik weer bij een klant, dan weer help ik op de zaak. Ook spring ik bij in de showtuin hier adviseer ik de klanten bij het kiezen van de juiste tuinmaterialen”.

“Ik werk hier nu alweer sinds 2008, ik kwam hier in het begin een paar dagen helpen, vooral zaterdags en in de schoolvakantie, en ben toen eigenlijk blijven hangen.
Ja, ik heb het zeker naar mijn zin. Hiervoor heb ik de hoveniersopleiding voltooid en een aantal jaren meegewerkt bij een hoveniersbedrijf. Hierdoor heb ik veel kennis over de verwerking van het grote assortiment materialen wat er tegenwoordig bestaat”.